Sfaturi pentru ingrijirea produselor

Toate produsele comercializate pe siteul nostru au la baza o floare, mai exact, un trandafir. 

Chiar si dupa ce acesta a fost stabilizat printr-o procedura de "criogenizare", tot o floare este la baza. (procedura este explicata in detaliu in sectiunea F.A.Q.)

Iar o floare este fragila si sensibila. 

In urma procedurii de stabilizare, trandafirul devine aproape nemuritor - isi pastreaza culoarea si forma pentru foarte, foarte multi ani. O practica comuna a producatorilor de trandafiri criogenizati este sa promoveze termene de "20-25 de ani" ca durata de viata. Adevarul este ca un trandafir poate rezista un an sau o suta de ani, diferenta constand in ingrijirea de care are parte in acest timp.

Pentru ca numarul anilor sa fie cat mai mare, va recomandam sa respectati urmatoarele sfaturi.

  • Evitati expunerea trandafirului in medii unde umiditatea este ridicata (> 65%). Noi ne-am chinuit sa scoatem orice urma de apa din el, daca ia contact cu apa, intreg efortul este in zadar.
  • Evident, nu udati trandafirul si nu-l stropiti cu apa!
  • Evitati socurile asupra trandafirului si al ansamblului din care face parte. 
  • Evitati pe cat posibil expunerea trandafirului intr-un mediu imbibat cu praf.
  • Evitati expunerea directa, pe perioade lungi, la lumina soarelui.
  • Nu stergeti trandafirul de praf sau alte impuritati, decat daca este absolut necesar. In acest caz, folositi o pensula fina.

 

Noi consideram ca fiecare produs pe care il oferim spre vanzare este o opera de arta. Consideram ca este datoria posesorului de a-l ingriji corespunzator.

Cosul meu