Diamonds on Roses - Povestea Noastra

Diamonds are forever

Cunoasteti probabil aceasta sintagma si ati intalnit-o de nenumarate ori in filme, melodii sau carti. Pe langa proprietatea fizica a diamantului de a fi aproape indestructibil, mai exista un motiv pentru care diamantele sunt atat de dorite de toata lumea: frumusetea. Desi termenul “frumos” are conotatii diferite pentru fiecare om, cumva, diamantele au reusit sa fie universal acceptate ca fiind frumoase.

Si cine ar putea spune despre trandafiri ca nu sunt frumosi? Mai ales atunci cand trandafirii sunt conservati printr-un proces unic de criogenizare si facuti sa reziste, in conditii optime, pentru totdeauna?

Diamantele si trandafirii au fost, sunt si vor fi, doua dintre cele mai oferite cadouri, indiferent de tara, cultura, anotimp sau situatie economica.  

Diamante naturale de 3 carate pe trandafiri “eterni” reprezinta viziunea noastra de a imbina cele mai frumoase si dorite cadouri intr-unul singur.

Cu siguranta, persoana care le va primi isi va aminti mereu cu ce ocazie le-a primit si persoana care i le-a daruit.

Suntem singurii din lume care le producem si de-a lungul anilor am perferctionat tehnica, astfel incat fiecare trandafir cu diamante va fi mereu la inaltimea asteptarilor, poate chiar mai mult.

Ajediam

Cine putea fi mai in masura sa vina cu aceasta idee minunata, de a alatura diamante si trandafiri, decat un renumit Maestru Diamantar, cu o experienta de peste 50 de ani in domeniu?

Antwerp, Belgia, mai este cunoscut ca si Capitala Diamantelor. Acum mai bine de 30 de ani, in acelasi loc, a luat fiinta si compania Ajediam (Antwerp Jewels & Diamond Manufacturers). Pornind ca o afacere de familie, a ajuns in scrut timp un reper important pe piata de diamante din Antwerp, fiind in prezent membru al Diamond High Council si al World Federation of Diamond Bourses - Exchange, printre altele.

Seriozitatea in relatia cu clientii si calitatea superioara a produselor au fost de la inceput ingredientele cheie ale succesului si vor continua sa ramana. Increderea pe care clientii ne-au acordat-o de-a lungul anilor continua sa ne onoreze.

 

Review-uri Ajediam
Cosul meu